Skip to main content
Werkzaamheden in en rondom de tuin

Meer dan alleen bestraten.

Tuinverlichting

Voor het aan laten leggen van tuinverlichting, in Barneveld en omgeving, moet je bij Maikel zijn. Hij maakt gebruik van hoogwaardige kabel in mantelbuis en kan bij de bestrating al rekening houden met mogelijke aansluitpunten.

Tip: In de toekomst verlichting plaatsen? Laat bij het aanleggen van bestrating vast lege mantelbuizen plaatsen.

Gazon | Kunstgras

Een gazon of kunstgras mat zelf aanleggen is, met de juiste gereedschappen en kennis, te doen. Wil je echter zeker zijn van een vlak en strak resultaat dan is Maikel de aangewezen persoon om je (kunst)grasmat aan te leggen.

Tip: Een goede bemesting zorgt voor een optimaal gazon.

Bewatering | Beregening

Een mooie groene tuin heeft nu eenmaal water nodig. Ook in Nederland wordt het automatisch sproeien steeds meer en meer toegepast. Met kennis van de beregenings systemen weet Maikel ook uw tuin te voorzien van waterbesparende (automatische) besproeiing.

Tip: Wil je meer tijd om te genieten van je tuin? Laat een volledig automatisch beregeningsysteem plaatsen.

Ecolat afboording

Voor een uiterst sterke en tevens duurzame tuinafboording maakt Maikel gebruik van Ecolat. De randafwerking die zoals hout bewerkbaar, rotvrij en volkomen milieuvriendelijk is.

Toepasbaar voor gazon, border, tuinpad en moestuin.

Ecolat afboording

Bent u enthousiast geworden en/of wilt u in contact komen met Maikel?

Meer dan alleen bestrating

Dankzij het leergierige karakter van Maikel heeft hij ook ruime kennis en ervaring in het aanleggen van tuinverlichting (zowel 12volt als 230volt), bewatering en beregening van zowel gazon als beplanting, afwatering (drainage) met goten en putten, gazonaanleg en kunstgras, grindpaden, algemeen grondwerk met afvoer van tuinafval en het rand afwerken (afboording) met Ecolat en Cortenstaal.

Maikel is vooral werkzaam in en rondom Barneveld. Op deze website vindt u diverse voorbeelden van bestrating en randafwerking van nieuwbouw- en bestaande woningen.

De bestrater voor Barneveld
en omgeving!

Adres


Schoutenstraat 92
3771CL Barneveld

Contact


Tel.: 06-13988542

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.